wifi in de trein

Wifi in de trein

We kunnen niet meer zonder, wat? Wifi in de trein! Ik ben een trouwe treinreiziger omdat het me simpel van A naar B brengt. Maar het fijnste vind ik het werken in de trein. Zoals nu ik dit artikel schijft doe ik dit in de trein. Soms met internet van de veroersmaatschappij andere keren ook weer niet. We zijn verslaafd dus daarom moeten we ook wifi in de trein hebben. Even snel op facebook of je maatjes een appje sturen. En het beste ervan je maakt geen gebruik van je  databundel.

Heeft NS wifi in de trein?wifi in de trein

In de meeste treinen van de NS hebben ze wifi. Maar dat is niet bij alle maatschappijen een standaard. Een voorbeeld Veolia: Heeft Veolia wifi in de trein? Hun zeggen van wel maar het heet anders. MyWay een eigen internet verbinding met heel veel beperkingen. Je kunt er eigenlijk niks mee dan wat nieuwsberichten lezen. Zo zal Whatsappen geen mogelijkheid zijn.

NS wifi in de trein is daarmee vergeleken niet beperkt. En qua snelheid is het ook goed. Op het traject Nijmegen – Schiphol dat ik vaker gebruik wordt de dienst aangeboden door de NS maar in samenwerking met T-Mobile. Ikgebruik het voor bijvoorbeeld voor gewoon mailtjes lezen en facebook maar ook voor skypen werkt het ook goed.

Buiten NS wifi in de trein heeft ook de maatschappij Breng  een goede verbinding. Iedere keer als ikweer eens een treinreis mag maken met Breng ben ik gegarandeerd van wifi. Zo kan ik overal aan het werk en in contact blijven met familie, vrienden en collega’s zonder maar een mb te hoeven gebruiken uit mijn eigen databundel.

Wifi in de trein werkt niet

Dat kan ook wel gebeuren. Dit heeft verschillende oorzaken. Soms moet je akkoord gaan met de voorwaarden maar wordt het scherm niet ingeladen hiervoor.Soms is de verbinding wat beperkt of zijn er andere oorzaken. Maar wifi in de trein werkt niet? Kijk of de aanmelding goed gedaan is.

Wifi in de trein aanmeldenwifi in de trein veolia

Voor wifi in de trein aanmelden heb ik een simpel truckjegevonden. Soms ben je “verbonden” maar heb je geen internet. Maar het akkoordscherm laadt zich niet in. Wat nu? Ga opzoeken naar het ipadres van de default gateway bijvoorbeeld: 192.168.88.1. Als je dit adres dan in de adresbalk intypt kom je op het aanmeldscherm uit. Dan akkoord gaan met de voorwaarden en je bent online!. Veel internet plezeier.

Hoe kom ik het wifi in de trein wachtwoord te weet?

wifi in de trein brengDat is een hele goeie vraag. Maar ik denk niet dat je het antwoord zomaar op internet zou kunnen vinden. Als je dat wel lukt dan verdien je een prijs en de maatschappij een dikke boete want dit zijn toch topsecret dingen. Maar voor die gene die op deze pagina uit gekomen zijn door op google te zoeken naar “wifi in de trein wachtwoord”. Ze liggen hier niet voor het oprapen excusses. Graag had ik je willen helpen maar dit is buiten mijn macht. Maar zou jij net wel een manier truckjes tip of iets weten hoe dat wel kan. Wees dan niet verlegen en deel het met ons want het is iets waar je veel mensen blij mee kunt maken.

Ps: Hacken en dat soort dingen kan ik niet ik kan je er ook niet mee helpen. i’m sorry bro but you need to look fearther. For now take cae and leave a comment in de box below.